Färg

Golvbutik i Hässleholm

Upptäck vårt golvsortiment

Välkommen till Hässleholms största sortiment och utbud för golv!  

Hos Stoby får du alltid personlig service av personal med stor kunskap om golv och golvläggning. Oavsett om du är nybörjare eller fackman kan det vara till stor hjälp att bolla idéer och rådfråga oss som ansvarar för golvprodukter på Stoby. Förutom hjälp med att välja rätt produkter kan vi även erbjuda golvläggare som hjälper er med själva golvläggningen.

Kom in och prata golv med oss - välkommen!

C

Golv och tillbehör

Det krävs mer än bara ett snyggt golv för att lyckas. Vilka behov har du? Behöver du ett slitstarkt golv? Ska det vara ett golv som är lätt att torka av? Ska det tåla kyla? Det är också viktigt att tänka på förarbete och underlag.  Rätt underlag kan till exempel vara avgörande för ljuddämpningen.

Kom förbi, vi berättar gärna mer!

 

Golv Tillbehor

Textilmattor

Mjuka golv och måttanpassade mattor hittar du också i vårt sortiment. Välj mellan oändligt många färger och utföranden från välkända varumärken som Kjellbergs, Polytuft och Golvabia.

 

Textilmattor

Antlita våra golvläggare

Stobys golvläggare lägger gärna golvet åt dig! Fråga oss om en komplett offert för både golv och golvläggning - eller fyll i vårt formulär för offertförfrågan!

Rectangle 2 (9)

Medarbetare på golvavdelningen

Välkända varumärken

Vi erbjuder kvalitet

Vi är noggranna med vårt sortiment och vill erbjuda dig som kund kvalitet och hållbarhet. Därför tillhandahåller vi produkter från välkända och erkända varumärken.