Om Stoby

Med kunskap och kvalitet i fokus

Stoby grundades 1969 av målaremästare Göran och Gittan Olsson i den lilla byn Stoby, ett stenkast från Hässleholm där vi idag har vårt huvudkontor. Det började som ett måleriföretag, men verksamheten har sedan dess utvecklats till att bli en mångsidig kraft inom heminredning, entreprenadtjänster och industrifärg. 

Från det första penseldraget i Stoby har vi kommit en lång väg och har idag ett brett utbud av produkter och tjänster inom hus, hem och företag. Vårt engagemang sträcker sig långt bortom färg och yta - vi erbjuder en upplevelse av inspiration, vägledning och rådgivning levererad av våra duktiga medarbetare. Längst fram står våra yrkesskickliga hantverkare som ständigt förverkligar våra kunders visioner.

Stobys framgång vilar på vår förmåga att skapa kompletta lösningar och tillhandahålla kvalificerade hantverkstjänster. Vi är stolta över att vara en pålitlig partner för både privatpersoner och företag, och vi tror på att överträffa förväntningar och tillgodose unika behov.

Under 2023 välkomnade vi vår nya vd, Sofie Ohlsson, som med stolthet och passion fortsätter forma en färgstark framtid för Stoby. Därmed bärs också arvet från 1969 stolt vidare in i framtiden av tredje generationen Olsson. 

Certifikat

Stoby uppfyller kraven i följande standarder:

  • ISO 9001:2015 Kvalitet
  • ISO 14001:2015 Miljö
  • ISO 45001:2018 Arbetsmiljö
Iso

Tre verksamhetsområden

1982
Vår butik i Hässleholm, grundad 1982, erbjuder ett brett sortiment inom färg, tapet, golv, förvaring, vitvaror, kök och bad.
Skärmavbild 2017 01 16 Kl. 16.48.28
Våra hantverkare tar sig an stora och små projekt åt både konsument och företagskunder.
Bb92070903färgträffen
Sedan 1988 säljer och levererar vi industrifärg med stor teknisk kompetens.

Vår affärsidé

Att leverera rätt utbud av produkter och tjänster för hus, hem och företag. Vi erbjuder idé, kunskap och kvalitet för den medvetne kunden. 

Default Flaggorny

Medarbetarutveckling

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö som främjar personlig och professionell utveckling.

Trygg arbetsplats

För oss är det viktigt att alla medarbetare känner sig trygga. Detta tillgodoser vi genom att ha utbildade medarbetare som har förmågan att utföra sitt arbete på ett säkert sätt.

God arbetsmiljö

En god arbetsmiljö bäddar för framgång. På Stoby är trivsel och goda arbetsförhållanden viktigt och något vi hela tiden säkerställer.

Våra bolag

Inom Stobygruppen finns idag följande varumärken.