Stobymodellen

Vi förverkligar din dröm

Låt dig inspireras av det stora sortimentet för hus och hem i vår butik i Hässleholm. Med våra hantverkare kan vi sen hjälpa dig hela vägen, från dröm till färdigställande. Vi kallar det Stobymodellen. 

Thought Bubble

Vad är din dröm?

Är du sugen på att bygga nytt eller renovera men slippa utföra jobbet själv? Stobys medarbetare och hantverkare kan erbjuda dig allt från idé till färdiga lösningar. 

Thought Bubble (1)

Rådgivning och hembesök

Våra duktiga medarbetare vägleder dig genom hela processen och finns alltid ett samtal eller besök bort. Med stor erfarenhet delar de gärna med sig av goda råd och tips.

Thought Bubble (2)

Kostnadsfri offert och montering

Självklart får du också en offert samt en tidsplan om våra hantverkare ska göra jobbet. Och du kan fortfarande tacka nej utan att betala en krona.

3 sätt att starta din resa hos oss

A
Stobymodellen när den är som bäst. Besök vår butik och inspireras i våra showroom. Ta hjälp av våra kunniga medarbetare som guidar dig i vårt sortiment eller ritar upp din vision. Vi lämnar sen över ditt projekt till en projektledare som färdigställer arbetet med våra hantverkare.
Projektledare

Starta din resa här när du behöver komma i direkt kontakt med projektledning och hantverkshjälp.

Offert Formulär

Fyll i ett formulär och berätta vad du behöver hjälp med! Vi återkommer till dig och kan ge kostnadsfri offert och tidsplan!