Färg

Färg och tapet i Hässleholm

Butik i Hässleholm sedan 1982

1982 slog vi upp dörrarna till vår färghandel i Hässleholm. Vi bär på en lång tradition av bred kunskap inom färg, tapet och tillbehör och har genom åren hjälpt många kunder med sina projekt. 

Både färg- och kulörval kan vara en utmaning men där hjälper vi gärna till med vår kunskap kring förarbete, färg och färgsättning.

Välkommen till vår butik för både inspiration och rådgivning!

Fargavdelning

Färg

På Stoby har vi allt du behöver, från färg för både inom- och utomhusbruk, till lasyrer, takmassa och Grön-Fri m.m. Fråga oss om vilka penslar du bör använda eller vilka redskap som kan underlätta din målning. Vår personal har lång erfarenhet och vet precis vad som krävs för att du ska lyckas.

 

Färg

Tapet

Vårt pris på tapeter är alltid 20% på rekommenderat pris!

Hos oss hittar du ett stort utbud av olika tapeter från Boråstapeter, Sandbergs och Midbec med flera. Låna gärna hem tapetprover för att se vad som passar hos dig! Skulle du inte hitta din favorit kan du skapa din egna tapet med hjälp av ett foto. Låt fantasin flöda!

Hittar du tapeten billigare någon annanstans? Fråga oss, så prismatchar vi! Servicen och möjligheten att låna hem tapetprover bjuder vi på alltid på! 

 

Tapet

Utomhusytor

Grön Fri Direkt Hängränna

Bli av med grön påväxt med Grön-Fri

Effektiv mot alger och lav. För alla ytor utomhus så som fasader, tak och marksten med mera. 

  • Mot påväxt av alger och lav
  • För all ytor och material utomhus
  • Påväxt försvinner med tiden på väderutsatta ytor

Jotun Demidekk Terrassfix

Ett kraftigt rengöringsmedel som effektivt tar bort fett, sot, smuts, ytmögel samt rester av gammal träolja och lasyr. Ljusar upp träet på altan och terrass innan målning med Demidekk Terrasslasyr eller träolja. 

Hur rengör jag altanen?

Fukta underlaget med kallt vatten. Applicera Demidekk Terrassfix med pensel på förlängningsskaft. Produkten ska verka i 15-20 minuter. Sedan skrubbar du lätt med en borste och sköljer ordentligt med vatten. 

Terrass

Fler tips från Stoby

Vårda hus och utomhusytor

För fler tips och rekommenderade produkter för vårsäsongen!

Boka Fasadexpert

I vår butik träffar du våra Fasadexperter som kostnadsfritt kan åka ut och titta på din fasad. På plats kan vi enkelt rekommendera vilken sorts behandling och färg din fasad behöver. Samtidigt kan vi ta med kulörprover - kanske vågar du dig på en förvandling? Valet är ditt! Boka din Fasadexpert eller ring oss via kontaktuppgifterna som du hittar längre ned på sidan. Självklart är du också välkommen att komma och prata med oss i butiken!

Vill du sen sköta arbetet själv ger vi dig de bästa tipsen på vägen för ett lyckat resultat! 

Antlita våra målare

Vill du överlåta arbetet till våra målare så tar vi hand om hela projektet medan du kan göra annat. Fråga oss gärna om en offert - eller fyll i vårt formulär!

Målare Ystad

Förnya med färg!

Så mycket och så enkelt man kan förändra med färg! Oavsett om du vågar dig på starka kulörer eller om du föredrar jordnära toner så har vi något för alla. Och vi hjälper dig gärna att hitta rätt! 

Sober Webb

Sober

Sober Täckfärg är en matt täckfärg för målning inomhus på väggar och tak av puts, betong, gipsskivor, träfiberplattor, tapet och väv.

Ad Seren Webb

Ad.Seren

Grund- och täckfärg i ett som ger en vacker helmatt yta med extra hög täckförmåga. Miljömärkt med Svanen, M1-certifierad samt rekommenderas av Astma och Allergiförbundet. Detta är vår bästa färg av högsta kvalitet, dessutom med en innovativ teknologi och formulering som renar inomhusluften.

Ad Webb

Ad.Stil

Helmatt Täckfärg är vår vackraste färg för väggar inomhus som ger en helmatt och slitstark slutyta. Ad.Stil ger en yta med djup kulöråtergivning, särskilt i mörka kulörer.

Inspireras av Alcro x Marie Olsson Nylander

En ny kulörkollektion framtagen av Alcro tillsammans med entreprenören, influencern och designern Marie Olsson Nylander. Den bjuder på en palett med levande toner och består av 14 jordnära kulörer. 

Alcro Bubba In Berlin 2

Medarbetare på färgavdelningen

Välkända varumärken

Vi erbjuder kvalitet

Vi är noggranna med vårt sortiment och vill erbjuda dig som kund kvalitet och hållbarhet. Därför tillhandahåller vi produkter från välkända och erkända varumärken.