Färg

Färg och tapet i Hässleholm

Butik i Hässleholm sedan 1982

1982 slog vi upp dörrarna till vår färghandel i Hässleholm. Vi bär på en lång tradition av bred kunskap inom färg, tapet och tillbehör och har genom åren hjälpt många kunder med sina projekt. 

Både färg- och kulörval kan vara en utmaning men där hjälper vi gärna till med vår kunskap kring förarbete, färg och färgsättning.

Välkommen till vår butik för både inspiration och rådgivning!

Fargavdelning

Färg

På Stoby har vi allt du behöver, från färg för både inom- och utomhusbruk, till lasyrer, takmassa och Grön-Fri m.m. Fråga oss om vilka penslar du bör använda eller vilka redskap som kan underlätta din målning. Vår personal har lång erfarenhet och vet precis vad som krävs för att du ska lyckas.

 

Färg

Tapet

Hos oss hittar du ett stort utbud av olika tapeter från Boråstapeter, Sandbergs och Midbec med flera. Låna gärna hem tapetprover för att se vad som passar hos dig! Skulle du inte hitta din favorit kan du skapa din egna tapet med hjälp av ett foto. Låt fantasin flöda!

 

Tapet

Boka Fasadexpert

I vår butik träffar du våra Fasadexperter som kostnadsfritt kan åka ut och titta på din fasad. På plats kan vi enkelt rekommendera vilken sorts behandling och färg din fasad behöver. Samtidigt kan vi ta med kulörprover - kanske vågar du dig på en förvandling? Valet är ditt! Boka din Fasadexpert eller ring oss via kontaktuppgifterna som du hittar längre ned på sidan. Självklart är du också välkommen att komma och prata med oss i butiken!

Vill du sen sköta arbetet själv ger vi dig de bästa tipsen på vägen för ett lyckat resultat! 

Antlita våra målare

Vill du överlåta arbetet till våra målare så tar vi hand om hela projektet medan du kan göra annat. Fråga oss gärna om en offert - eller fyll i vårt formulär!

Målare Ystad

Medarbetare på färgavdelningen

Välkända varumärken

Vi erbjuder kvalitet

Vi är noggranna med vårt sortiment och vill erbjuda dig som kund kvalitet och hållbarhet. Därför tillhandahåller vi produkter från välkända och erkända varumärken.