Aktuellt för säsongen

Oslagbara priser

Bestå Diamant

Alcro Bestå Diamant

10 liter 2 890kr

Bestå Diamant är vårt allra bästa skydd för din träfasad. Med sin oöverträffade förmåga att hålla både glans och kulör i kombination med enastående smutsavvisande egenskaper är det här produkten som får din fasad att se fräsch och nymålad ut längst.

Demidekk Infinity

Demidekk Infinity

10 liter 2 990kr

Jotuns tester i Skandinavien och externa tester i Florida visar att DEMIDEKK Infinity ger fasaden en helt överlägsen kulör- och glanshållbarhet som håller ditt hus vackert länge. 

Alcro Uteplats

4 liter 299kr

En vattenburen träolja avsedd för årlig behandling av tryckimpregnerat trä, samt hårda träslag som teak och ek. Har en mycket god förmåga att tränga in i och försegla träet sporer. Effektivt vattenavvisande skydd. Delvis biobaserad olja. 

Tjära

Trätjärorna är perfekta färger till din husfasad, men även till plank, sjöbodar och staket. Material som är gjort av trä helt enkelt. Dessutom går det utmärkt att måla om träfasader som tidigare har behandlats med traditionell slamfärg.

Isonit

10 liter 1 495kr

Tikkurila Isonit används på betongtakpannor, fibercement, plattor av fibercement (som grundmålas med Eternit Primer) och grundmålade plåttak.

Falu Rödfärg

10 liter 639kr

Falu Rödfärg har som få andra företeelser satt en unik prägel på Sverige och det svenska landskapet. Rödfärgens historik kan spåras ända till 1500-talet och idag är Falu Rödfärg Original Röd ett lika naturligt val till arkitektritade villor och offentliga byggnader som till sommartorp och sjöbodar. 

Grön-Fri till bästa pris

Grön Fri Direkt Hängränna

Pris Grön-Fri: 5 liter 499kr 

Bli av med grön påväxt med Grön-Fri

Effektiv mot alger och lav. För alla ytor utomhus så som fasader, tak och marksten med mera. 

  • Mot påväxt av alger och lav
  • För all ytor och material utomhus
  • Påväxt försvinner med tiden på väderutsatta ytor

 

Jotun Demidekk

Jotun Demidekk Terrassfix

Ett kraftigt rengöringsmedel som effektivt tar bort fett, sot, smuts, ytmögel samt rester av gammal träolja och lasyr. Ljusar upp träet på altan och terrass innan målning med Demidekk Terrasslasyr eller träolja. 

Hur rengör jag altanen?

Fukta underlaget med kallt vatten. Applicera Demidekk Terrassfix med pensel på förlängningsskaft. Produkten ska verka i 15-20 minuter. Sedan skrubbar du lätt med en borste och sköljer ordentligt med vatten. 

Terrass

Pris Terrassfix: 4 liter 284kr 

Ord. pris 379kr

Grillar från Napoleon

Vi har ett fint sortiment av både kol- och gasolgrillar. Kom förbi och snacka grill med oss så delar vi med oss av våra bästa tips! 

F425 04

Vi rekommenderar

Alla vårens produkter

I vår butik hittar du alla produkter för vårens aktiviteter. Vårda huset och dina utomhusytor med kvalitetsprodukter från Alcro, Jotun och Jape!

Alcro Bestå Bevara

3 liter 549kr

Ord. pris 772kr

Alcros allra bästa terrassolja med ett underhållsintervall på upp till 4 år. Den tränger ner i virket och ger ett effektivt skydd mot upptag av vatten, motverkar uttorkning och minskar risken för torrsprickor. Produkten har utmärkt kulörhållning och ett långvarigt UV-skydd.

Jotun Demidekk Terrasslasyr

3 liter 549kr

Ord. pris 819kr

Lasyr speciellt utvecklad för tryckimpregnerat trä. Ger ett effektivt skydd mot fukt och sprickbildningar, gråning och skadlig ljusnedbrytning. Innehåller mögelförhindrande medel, som minskar risken för angrepp. Finns i flera vackra färger!

Jape Ytskydd

5 liter 1 189kr

Ord. pris 1 399kr

Effektiv skydd för ytor på mark, tak och mineraliska fasader. Fungerar på trä, trall samt betong, tegel, eternit, natursten med mera. Enkel applicering! Ger ytskiktet smutsavvisande egenskaper och träytor får en attraktiv silvergrå färg. 

Jape Trä Rent

5 liter 199kr

Ord. pris 310kr

Löser smuts, fett, träoljerester och lösa träfibrer för en grundlig rengöring. Passar för obehandlade eller oljade träytor utomhus, inklusive trallgolv, utemöbler, träpaneler, dörrar, portar och utvändiga båtsnickerier. Fungerar på tryckimpregnerat, ädelträ, tropiska träslag och träkomposit. 

Jape Målningstvätt

5 liter 263kr

Ord. pris 310kr

Effektiv tvätt för alla ytor innan målning! Funkar utmärkt till vindskivor, staket, underslag, snickerier, dörrar, portar och fönster. Dessutom är det idealiskt för rengöring av hårt nedsmutsade ytor både inomhus och utomhus. 

Golv

Vackra golv

Vi har flera fina golv från välkända varumärken som Pergo, Kährs och Bjelin. Se några prisexempel nedan.

Prisexempel
Kährs Vinyl Whinfell (2)

399kr/m²

Rek. pris 588kr/m²

Vinylklick med överlägsen slitstyrka - perfekt för kök! Akustikbaksida och lätta att installera.

Kährs Redwood

399kr/m²

Rek. pris 588kr/m²

Vinylklick med överlägsen slitstyrka - perfekt för kök! Akustikbaksida och lätta att installera.

Kährs Blaiken (1)

399kr/m²

Rek. pris 588kr/m²

Vinylklick med överlägsen slitstyrka - perfekt för kök! Akustikbaksida och lätta att installera.

133NABEKW5KW240 40042

429kr/m²

Rek. pris 649kr/m²

Parkett ek

Kährs Lecco (2)

449kr/m²

Rek. pris 489kr/m²

3-stavsparkett ek, mattlack och omslipningsbart.

Kährs Abetoneweb

499kr/m²

Rek. pris 671kr/m²

3-stavsparkett ek, mattlack och omslipningsbart.

Perstorp Living

244kr/m²

Ord. pris 349kr/m²

- Greige Fjord Oak
- Mountain Grey Oak
- Classic Oak

Pergo Vinyl Webb

399kr/m²

Rek. pris 514kr/m²

Mjuka, tysta och vattentäta golv.

-Concrete Stone

Bjelin Eksbo (1)

429kr/m²

OUTLET

Rek. pris 669kr/m²

Härdad ek 2.0