Stoby flaggor

Jobba på Stoby

Bli en del av Stoby

Att bli en del av Stoby är att omfamna en passion för yrkesskicklighet.

Vi söker efter drivna individer som delar vår vision och vilja att leverera överlägsna resultat med nöjda kunder som slutmål.

Rectangle 1036 (4)

Lediga tjänster

På Stoby välkomnar vi medarbetare som inte bara är skickliga yrkespersoner utan också kreativa och nytänkande. Just nu har vi inga lediga tjänster men om du tror att du är rätt person för oss är du alltid välkommen att skicka in din spontanansökan.

Stobyskolan2

Utvecklande miljö

Vi tror på att skapa en arbetsmiljö där medarbetare växer och samarbete blomstrar. Dina färdigheter och idéer kommer att vara en drivkraft för framgång. Vi värdesätter mångfald och strävar efter att skapa en atmosfär där varje individ känner sig inspirerad och motiverad att växa och utvecklas.

Det är inte ovanligt att våra medarbetare blir kvar länge inom företaget men tack vare den bredd och mångsidighet vi besitter så finns det stora möjligheter att utvecklas både som yrkesperson och människa.

Medarbetarutveckling

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö som främjar personlig och professionell utveckling.

Trygg arbetsplats

För oss är det viktigt att alla medarbetare känner sig trygga. Detta tillgodoser vi genom att ha utbildade medarbetare som har förmågan att utföra sitt arbete på ett säkert sätt.

God arbetsmiljö

En god arbetsmiljö bäddar för framgång. På Stoby är trivsel och goda arbetsförhållanden viktigt och något vi hela tiden säkerställer.

Medarbetare berättar

Patrik - ett exempel på medarbetarutveckling

Från målare till utbildningsansvarig

"Jag har gått från målare, till projektledare och nu utbildningsansvarig. Jag är otroligt tacksam över de karriärsbyten jag fått möjlighet att göra inom Stoby."

-Min resa på Stoby började som målare, vilket jag trivdes bra med under en lång tid. När möjligheten att bli projektledare dök upp tvekade jag inte, jag kände att jag hade ledarskapskvaliteterna som krävdes och under åren hade jag samlat på mig mycket erfarenhet inom måleriutförandet. Min insyn i hela kedjan har definitivt varit en tillgång både för mig och Stoby. 

Att det sedan dök upp ytterligare en möjlighet för mig att utvecklas inom Stoby kändes fantastiskt kul. I min nuvarande roll som utbildningsansvarig har jag hittat en ny passion för att dela med mig av min erfarenhet och kunskap till nya generationer hantverkare. Nu kan jag, genom Stobyskolan, vara med och forma nya yrkespersoner inom Stoby och branschen i stort. 

Nyfiken på Stobyskolan?
Patrik Ronkainen