Stoby förvärvar Ystadmålarna och vi bildar starkt fäste i Ystad

-Jag är väldigt glad över att få välkomna Ystadmålarna till Stoby! De har duktiga målare och en erfaren ledare i Rickard Persson som kommer addera spetskompetens till vår verksamhet. Jag är samtidigt stolt över att Stoby kan fortsätta utvecklas och ta kliv framåt i en tid med ett tuffare marknadsläge, säger Sofie Ohlsson, vd, Stoby.

-Det känns spännande att gå in i något nytt! Att bli en del av Stoby och Layer Group ger oss tillgång till muskler som vi tidigare inte haft. Det är också inspirerande att få flera nya kollegor och att få tillgång till ett nätverk av alla duktiga entreprenörer inom gruppen. Jag hoppas kunna bidra med mina erfarenheter och styrkor lokalt, men också till hela Stoby och även Layer Group, säger Rickard Persson, vd, Ystadmålarna.

Ystadmålarna
Om Ystadmålarna

Ystadmålarna grundades 2012 av Rickard Persson och består av 10 medarbetare. De tar sig an alla typer av måleriuppdrag inom renovering och nyproduktion för fastighetsägare, byggföretag och konsument. Ystadmålarna har gott renommé på sin marknad och kundrelationerna är starka.