Hantverkare i Hässleholm

Hantverkstjänster i Hässleholm

Vår bredd är vår styrka

I Hässleholm har vi yrkesskickliga hantverkare och med vår tjänstebredd kan vi erbjuda våra kunder totallösningar, något vi sammanfattar i vad vi kallar Stobymodellen. Modellen innebär att vi kan ta hand om varje detalj i ett projekt, från idé till slutfört projekt. Enkelt och smidigt för våra kunder.

Butik i Hässleholm

Vår butik i Hässleholm är väl värd ett besök om du går i renoveringstankar. I butiken hittar du det mesta inom färg, tapet, golv, kök, bad och vitvaror - och allt vi erbjuder där kan vi också utföra eller installera. 

Golvläggare Stoby

Våra tjänster i Hässleholm

Vad söker du?

I Hässleholm har vi hantverkare inom flera olika områden. Läs mer om respektive tjänst genom att klicka dig vidare här intill. 

Vi är med från start till mål

Stobymodellen

Är du sugen på att bygga nytt eller renovera men slippa utföra jobbet själv? Stobys personal och hantverkare kan erbjuda dig allt från idé till färdiga lösningar. 

Låt dig inspireras av vårt stora sortiment, vi hjälper dig sen hela vägen, från dröm till färdigställande! Vi kallar det Stobymodellen. 

  • Inspiration
  • Rådgivning
  • Ritning
  • Allt på plats
Snickare

Vi hjälper dig

Osäker på vem du ska kontakta?

Behöver du någon som kan hjälpa dig inom flera olika områden? Inga problem! Fyll i formuläret så ser vi till att din förfrågan hamnar hos rätt person!Köksmontage snickare

Våra kundgrupper

Våra kunder

Vi är tacksamma för det förtroende våra kunder kunder ger oss. För oss är det viktigt att skapa en trygghet, oavsett om du är privatperson, representerar en kommun, bostadsrättsförening eller ett företag.

Referenser

Se tidigare projekt och referensbilder.

Rectangle 2 (10)