Start          Butik         Entreprenad         Industri         Referenser         Aktuellt         Om Stoby         Kontakt    
 
 

Aktuellt

 
 
   

(150521)
Intresserad av en bostadsrätt på Äspet i Åhus?
Där säljs nu 21 klimatsmarta 3:or i vilka Stoby är delägare. Bostadsrätterna byggs av Willa Nordic och vi kommer
att leverera bl.a. kök, vitvaror, bad, trägolv och hantverkstjänster.
Läs mer här!
 


 

 
(150407)
Och vinnaren blev…
Vinnare av Årets Bygge 2015 blev Rådhuskvarteret i Kristianstad. Årets Bygge är samhällsbyggnadssektorns mest prestigefyllda tävling. Den lyfter fram exempel på det bästa sektorn presterar i kvalitet, samarbete i projekt, ekonomi och form. Priset är ett samarbete mellan tidningen Byggindustrin och svensk Byggtjänst.

Som vi rapporterat om tidigare så har Stoby varit med och gjort all invändig målning på detta prestigefulla bygge.
 
(150318)
Årets Bygge 2015
Stoby har medverkat på två projekt som nu är nominerade till Årets Bygge 2015. I Kristianstad är det Rådhuskvarteret där Stoby utfört invändig målning.
I Limhamn är det Dragörkajen där Stoby målat utvändigt. Riktigt roligt vi fått vara en del av två så framstående projekt!
Läs mer här
 


 


(150318)
Karin i blommornas tid
Hässleholm Kulturhus presenterar Karin Larssons liv och konstnärsskap i utställningen ”Karin i blommornas tid”. Här får man lära känna konstnären, trendskaparen och stilikonen Karin Larsson.
Utställningen är framtagen och ägs av Carl Larssongården i Sundborn där den också premiärvisades sommaren 2014. Utställningshallen i Hässleholm
Kulturhus är första platsen utanför Sundborn som Karin i blommornas tid besöker.

Stoby är med som sponsor och har levererat både färg och tapeter till utställningen.
 


 


(150213)
Intresserad av lägenhet i Vinslöv?

Forumbostäder, som Stoby är delägare i, planerar att bygga lägenheter i Vinslöv. Stoby skall leverera bl.a. kök, vitvaror, bad, trägolv och hantverkstjänster.
Är du intresserad och vill göra intresseanmälan klicka här: www.forumbostäder.se 
För mer information kontakta Nils Jönsson på 0767-618104 eller nils.jonsson@stoby.se
  

 
(150202)
Stort projekt i Halmstad
Mycket glädjande har vår butik i Halmstad fått förtroendet av MTA Bygg och Anläggning i Halmstad AB att medverka i ett stort lägenhetsprojekt. Projektet omfattar 4 objekt med totalt cirka 230 lägenheter och vi kommer att leverera Ballingslöv kök, Cylinda hushållsmaskiner och Miele proffsmaskiner. Vi kommer dessutom hantera installationen av vitvaror.
Arbetet kommer att starta om några veckor och håller på fram till våren 2016.

Här kan ni läsa mer om de fyra olika objekten:
Kv. Klotet www.mtabygg.se/projekt.asp?id=59
Albinsro www.mtabygg.se/projekt.asp?id=57
Kv. Endräkten www.mtabygg.se/projekt.asp?id=54
Jordskalvet www.mtabygg.se/webbkamera_jordskalvet.asp

Vi tackar MTA för förtroende och ser fram emot ett gott samarbete!
  
(141029)
Intresserad av en bostadsrätt på Äspet i Åhus?
Där säljs nu 21 klimatsmarta 3:or i vilka Stoby är delägare. Bostadsrätterna byggs av Willa Nordic och vi kommer
vi att leverera bl.a. kök, vitvaror, bad, trägolv och hantverkstjänster.
1-2/11 mellan kl. 11-13 kommer de första visningarna att äga rum.
Välkommen! Läsa mer här!

 


 

 

 
(140904)
Nu inviger vi butiken i Halmstad
I helgen inviger vi vår nya konceptbutik i Halmstad. Butiken är ett samarbete med Ballingslöv och vi erbjuder kök, bad och förvaring för den medvetne kunden. Detta är den andra konceptbutiken som vi öppnar tillsammans med Ballingslöv, den första öppnade för lite mer än ett år sedan i Kristianstad.

Under fredag och lördag (5-6 september) kommer vi att ha happenings i butiken och fantastiska erbjudanden! Alla är välkomna till denna invigning där vi har öppet mellan klockan 9-18 på fredag, och 10-16 på lördag. För er som inte har möjlighet att komma under dessa två dagar är våra ordinarie öppettider; vardagar 9-18 och lördagar 10-14.

Välkommen!
 


 

 
(140903)
Stoby får förtroende i 4500 lägenheter och lokaler
Stoby i Växjö har knutit till sig två nya avtal. Det ena är med Stiftelsen Kommunhus i Tingsryd och det andra med Växjöbostäder i Växjö.
De två avtalen innefattar cirka 4500 lägenheter och lokaler.

”Detta är två bra avtal för oss där vi nu ser en ökning av måleribeställningar. Detta, tillsammans med övriga avtal vi har, ger oss en bra grund att stå på, med underhållsarbetet på cirka 9500 lägenheter i Växjö med omnejd. Vi säkrar upp tryggheten för våra cirka 25 målare under en tid framöver”, säger Fredrik Sager, platschef i Växjö.


 


 

 
(140902)
Utbildningsminister besöker Stoby
Idag har Stoby fått besök av utbildningsminister Jan Björklund. Han var intresserad av vår Stobyskola för lärlingar och tillsammans med vår utbildningsansvarige, Anders Nicklasson, passade han på att besöka en av våra arbetsplatser där han fick träffa våra duktiga målarlärlingar.


 


 
(140902)
Bostadsrättsmässan i Malmö
10-11 oktober är det dags för Bostadsrättsmässan i Malmö. Under två dagar får besökarna möjlighet att utvärdera branschens största leverantörer och skapa kontakt med nyckelpersoner inom bostadsrätt.

Stoby kommer att ha en monter på Malmömässan och vi finns på plats för alla som vill veta mer om oss.
Vi hälsar Er varmt välkomna till monter A:31!
Läs mer här!
 

 

 

 
(140826)
Nytt måleriprojekt i Växjö
Stoby i Växjö har erhållit ett stort måleriprojekt på Getinge Desinfection i Växjö. Entreprenaden innefattar ommålning av en del invändigt på cirka 1500 kvm samt utvändig målning av hela industribyggnaden samt kontorsdelar.

 "Vi är glada att Getinge Desinfection valde att anlita Stoby för att försköna deras byggnader. Detta är en av Växjös största industribyggnader och det märks att den förändras i en modern färgsättning som är utförd av Anna Lindahl på Sajt Arkitektstudio i Växjö. Det är alltid positivt att se så här stora förändringar med en bra färgsättning" säger Fredrik Sager, platschef på Stoby i Växjö.
 Arbetet pågår sedan början av sommaren och beräknas klart under mitten av september.

 
 


 

 
(140807)
Ny konceptbutik i Halmstad
Stoby i Hässleholm har en lång tradition av att sälja kvalitetsprodukter till hemmet. Just köksavdelningen har många gånger om varit en väldigt framstående återförsäljare av Ballingslövkök. Detta ledde till att vi, tillsammans med Ballingslöv, slog upp portarna till en konceptbutik i Kristianstad under 2013 där vi specialiserar oss på kök, bad och förvaring. Bara ett år senare var detta en etablerad butik i Kristianstad och vi vände då blickarna västerut, närmare bestämt mot Halmstad. Där öppnade vi nyligen ytterligare en konceptbutik tillsammans med Ballingslöv. Detta är ny mark för Stoby men vi tror mycket på läget. Butiken hittar du på Flygaregatan 12 och vi tror att detta är ett kanonbra läge då det är ett attraktivt område och där där det dagligen passerar väldigt mycket trafik.
 
Butiken i Halmstad har redan smygöppnat men vi kommer att ha en officiell invigning i slutet av augusti. Håll utkik efter våra öppningserbjudanden!
 

 

 
(140521)
Ett bra bud
Just nu pågår en nätauktion som Kristianstadsbladet anordnar på www.ettbrabud.nu. Här hittar du många objekt från olika företag och detta är en fantastisk möjlighet att köpa produkter till mycket bra priser. Även Stoby har med produkter i auktionen, allt från cyklar till utespa. Gå in och kika och buda - har du tur är det du som lägger det vinnande budet!

Auktionen stänger 26/5.
 


 
(140422)
Nytt projekt i Växjö

Växjö kommun bygger en ny utomhusscen i Linnéparken som är en del
av Växjö Stadspark. Lite kuriosa är att i parken ligger Karolinerhuset
som var Växjös gymnasium fram till 1850-talet. En av skolans elever
var Carl von Linné. Byggandet av den nya scenen är i full gång och
Stoby i Växjö har fått i uppdrag att sköta måleriet.
Beställare är JSB.
 

 

 
(140218)
Stoby skapar konst!
I samband med att Kristianstad fyller 400 år kommer sex konstverk i form av jättelika vepor att hängas upp på olika fasader i staden. Boel Wanjeskog, konstnär och projektanställd på Stoby, är med och skapar två olika konstverk.
På bilderna ser ni henne måla på de stora veporna.
 

 


 
(140108)
Kontrakt med Wihlborgs
Stoby har skrivit ett tvåårskontrakt med Wihlborgs Fastigheter AB som är det ledande kommersiella fastighetsbolaget i Öresundsregionen. Kontraktet innebär att vi ska ta hand om målning, epoximålning, plattsättning, golvläggning och asbestsanering i deras fastigheter.
 
Vi tackar för förtroendet!
 

 

 
(131127)
Två nya måleriuppdrag
Stoby har fått uppdraget av JSB att måla den nya Ahlsellbutiken i Växjö. Vi har dessutom fått uppdraget att måla den nya strålningsenheten på Centrallasarettet i samma stad. Beställaren till det senare är NCC.
Stoby tackar för förtroendet.


 


 
(131031)

Stoby levererar till hästanläggning
Stoby har levererat bland annat färg och inredningsmaterial till hästanläggningen Magic Park Stables i Tyringe. Gården drivs av Royne Zetterman och Sofia Farman och här utbildar, tävlar och säljer de hopphästar av högsta klass.
På bilden ser vi Tom från Stoby när han målar inne i ridhuset.

Läs mer om Magic Park Stable
 

 

 
  
(131029)
Stort projekt i Växjö
På Sandvikverkets kraftvärmeblocksbygge kommer Stoby att ha hand om målningen på mätstationen, som blir den första byggnaden att färdigställas.
Läs gärna mer om bygget här.
 


 
(131014)
Stoby flera gånger om
Mycket glädjande kan vi meddela att vi har med fyra Stobysäljare på Ballingslövs topp 50-lista. Listan rangordnar dem som sålt kök för störst ordervärde i september månad. Ett extra grattis riktar vi till Elin Hansson i vår Kristianstadsbutik som toppar listan. Tre av dessa fyra topp-säljare kommer faktiskt från vår nyöppnade butik i Kristianstad vilket känns extra glädjande.
Det är alltid ovisst att slå upp portarna till något nytt men detta lovar gott inför framtiden.
 
Vår prioritet är som vanligt nöjda kunder - att toppa försäljningslistor är sedan en rolig bonus. Vi passar på att gratulera Elin, Manilla och Jörgen från Kristianstadsbutiken och Börje från Hässleholmsbutiken!
 
(130927)
Årets markismästare 2013
Moogio har utsett Stobys solskyddsavdelning till Årets markismästare 2013
vilket innebär att vi har gjort den största ökningen från förra året. Detta i
jämförelse med alla andra Moogio-butiker.
Jätteroligt och vi passar på att gratulera Malin och Mikael på vår Moogio-avdelning.

 
 

 


 


(130923)
Framtidens sport kommer till Hässleholm!
I samarbete med Unisport bygger Stoby fyra helt unika inomhus-padelbanor vid Zuperbowl i Hässleholm.
Padel är en racketsport som är populär i Spanien och Latinamerika men vi är övertygade om att den här sporten kommer att expandera kraftigt även här.
Bli inte förvånad om det är det hetaste du kan spela inom en snar framtid!
Osäker på vad padel är? Kolla in den här Youtube-filmen.

Padelhallen invigs den 19/10.
 


  
(130917)
Stoby blir tomtägare
Stoby har ingått som delägare i ett tomtbolag som förvärvat en större yta mark på södra Äspet i Åhus. Övriga delägare är bl.a. Willa Nordic AB, Fasab och Clausen & Lovén Byggprojekt AB. I området ska det byggas cirka 65 villor och en del bostadsrätter eller liknande boende.
Det är Willa Nordic som är huvudansvariga för projektet och Stoby kommer inte att bygga några egna hus. För vår del handlar det om att vi genom delägarskapet förhoppningsvis ska få mycket arbete och materialleveranser när byggandet sätter igång under våren 2014.
Vi ser detta som ett mycket intressant projekt!

Läs mer på www.sodraaspet.se/sv/
 

 

 
(130916)
Årets Vardagsglädjespridare
Börje Hörberg på vår köksavdelning i Hässleholm, har av Ballingslöv tilldelats Glasäpplet för Årets Vardagsglädjespridare 2012.

Motivering
”Börje Hörberg är en härlig ambassadör för varumärket Ballingslöv.
Med sin positiva inställning och öppenhet för nya idéer och grepp skapar han en behaglig atmosfär som smittar av sig bland såväl kunder som kollegor.
Börje ser möjligheter där andra ser problem och tar sig an utmaningar med ett leende. En sann Vardagsglädjespridare!”

Vi är stolta över att ha Börje hos oss och gratulerar honom till detta fina pris!
 (130808)
Målningsarbete i parkeringshus
Under hösten 2013 kommer Stoby att utföra linjemålning i Caroli Citys parkeringshus i Malmö. Vi tackar för förtroendet.

Beställare: P Malmö
 

 

 

 
(130617)
Grattis Annika Engel
Vinnaren från VIP-kvällen den 14 mars är nu dragen och den lyckliga vinnaren blev Annica Engel. För att kunna vinna ska
man ha deltagit på vår VIP-kväll samt beställt en totalentreprenad av Stoby. Vi gratulerar Annica till vinsten av ett
presentkort på 20 000:-. Du kommer att bli kontaktad av Lennart från vår köksavdelning inom kort.

Håll utkik efter vår nästa VIP-kväll!
 

 

 


(130612)
Renovering på Tullstorps Gård
Stoby levererar material och hantverkstjänster till nybyggandet av Tullstorps Gårds konferens- och poolanläggning. Stoby har varit leverantör till Tullstorps Gård sedan 15 år tillbaka och under åren har vi levererat det mesta inom färg, bygg och –inredningsmaterial.

Vi tackar för förtroendet, vi är väldigt stolta över att få vara en del av denna fina anläggning.
 


 


(130530)
Ny Ballingslövbutik i Kristianstad
Onsdagen den 5 juni öppnar Stoby, i samarbete med Ballingslöv, en ny butik i Kristianstad för kök, bad och förvaring. Ballingslöv är ett välkänt varumärke som tillverkar kvalitetskök, badinredningar och förvaring för både privat- och företagskunder. Tillsammans med flera kända och etablerade varumärken, som bland annat Hans Grohe, Miele, Thermex och Villeroy & Boch, är satsningen fokuserad på prisvärd kvalitet, design och kunskap. Till denna nya butik, som ligger i Eks Radios tidigare lokaler, har Stoby nyanställt fyra personer.

Klicka för större bilder

Stefan Olsson VD, Stoby: - ”Med vår egen unika bredd av tjänster, tillsammans med våra samarbetspartners, öppnar vi nu en butik för den medvetne kunden. Oavsett bransch är konkurrensen hård, och för tillfället affärsklimatet tufft, men vi tror på det vi gör och vet att det vi erbjuder är attraktivt. I vår bransch har vi dock stor nytta av ROT-avdraget, och Stobys kunder upplever en enorm fördel, då vi kan erbjuda en totallösning av kök och badrum. Kristianstad som ort har vi arbetat på i många år. Här finns en spännande och stor marknad och vi har sedan tidigare ett bra kontaktnät med flera företagskunder. Vi ser denna satsning som långsiktig och strategisk.”

Frågor kring detta besvaras av Stefan Olsson, VD, telefon 0709-928515, stefan@stoby.se
Läs pressmeddelande
 


 


(130424)
Ny katalog från Stiga
Stiga har nu gett ut sin nya katalog, "Gröna Stunder". Här kan du bläddra i den i lugn och ro
och om du vill du veta mer är du välkommen till vår butik! Det går också bra att att ringa
oss på 0451 – 38 85 49.
Bläddra i Stigas nya katalog
  
(130423)
Utställning i butiken
Kreativa elever från Form - & Designinriktningen på Hässleholms Tekniska Skola ställer just nu ut sina egentillverkade ljuspunkter i våra kök- och badrumsmiljöer. Det är tredje året i rad som de använder vår butik som utställning, något som uppskattas av både oss och våra kunder. Kom gärna in och titta på verken som dessa duktiga ungdomar designat och skapat! Utställningen pågår fram till den 6 maj.

Fler bilder finns på vår Facebooksida
 
(130403)
Stoby har fått uppdraget
att måla och lägga golv på Asarums bildningscenter. Entreprenaden löper över två år och skall vara färdig i december 2014.
Asarums bildningscenter innebär något helt unikt för Asarum och Karlshamn. Barn och ungdomar kommer tillsammans med vuxna att få en mötesplats som skapar ett samhälleligt mervärde. För oss är det självklart kul att få vara en del i detta.

Beställare: Skanska
 

 (130329)
Stoby Måleri AB
har fått måleriuppdraget vid ombyggnaden på Norra Station. Detta är ett steg i Etapp 3 som innebär att två nya hus kommer att stå färdiga för inflyttning till årsskiftet 2013/2014.

Beställare: PEAB
 

 
 

  
(130301)
Stoby Måleri AB
har tecknat ramavtal med ISS, Sveriges och Nordens största tjänsteföretag. ISS Facility Services är Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 12 000 medarbetare i Sverige och 44 000 medarbetare i Norden. Den svenska omsättningen är
5 miljarder SEK och deras tjänsteområden är bland annat Facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster.

Vi på Stoby är mycket glada och stolta över detta samarbete!
  


(130219)
På Alla hjärtans dag
hade vi en tävling i butiken och på vår Facebooksida där vi lovade att skänka 20 kr per deltagare till Hjärt- & Lungfondens kampanj "Alla barnhjärtans månad". Då hela 142 st deltog i tävlingen blev den totala summan 2840 kr! Med värme i hjärtat överlämnar vi gåvan till Hjärt- & Lungfondens viktiga arbete.
Se diplom


 
(130215)
Stoby i Växjö
har, mycket glädjande, knutit ett 2+1+1 avtal med Allbohus i Alvesta.
Fredrik Sager, platschef i Växjö:
"Vi är mycket nöjda med avtalet. Detta ger en större trygghet för våra målare, helt enkelt en större bas att stå på. På sikt utökar vi Stobys marknadsandelar mot västra Kronoberg.
Vi kommer att behöva utöka vår personalstyrka med några målare och det ser vi som ett steg i rätt riktning för den plan vi har för Växjöavdelningen”.
(130204)
Kulturarvscentrum Småland
I Småland skapas ett kulturarvscentrum där man ska samla, vårda och bevara kulturarvet. Stoby har, mycket glädjande, fått måleriuppdraget på detta projekt.
Läs mer här
Beställare: MG Bygg
Slutkund: Vöfab
(130204)
Idrottsfältet, Teleborg Växjö
Stoby kommer ha hand om måleriuppdragen i tillbyggnationen av sportläktare och omklädningsrum på idrottsfältet i Teleborg, Växjö. Här ska bland annat Tysklands damer ha sin träningsanläggning under UEFA Women's Euro. Stoby, som har ett stort idrottsengagemang, tycker givetvis att detta är extra roligt!

Beställare: Blekinge Rot
Slutkund: Vöfab
(130124)
Stort projekt i Växjö
Stoby har fått måleriuppdraget vid ombyggnaden av ett av Växjös största gymnasium. Kungsmadskolan, från 1962, ska anpassas till dagens pedagogik och gymnasieprogram och vi är väldigt glada över att få vara en del i detta.

Läs mer på NCC:s hemsida
Läs mer på Kungsmadsskolans hemsida
 

(130115)
Vi har dragit en vinnare
Vinnaren i utlottningen från VIP-kvällen som vi hade i höstas är nu utsedd – vi gratulerar Putte och Görel Wendén som
kammade hem ett presentkort värt 20.000kr!
Snart närmar sig nästa VIP-kväll här på Stoby – med lite tur kan du få en inbjudan till denna exklusiva kväll!
Intresseanmälan tas emot i samband med att vi annonserar om VIP-kvällen i tidningen.
Du kan även gilla oss på Facebook för att ta del av våra erbjudande, www.facebook.com/stobymaleri

(130102)
Full rulle för cyklande målare
Målarna på Gamlegården har bytt ut tjänstebilen mot tjänstecykel.
Läs mer på kristianstadsbladet.se

 (121221)
Vinnare i pepparkakshustävlingen blev bidrag nummer 1!
Rebecka Olsson som röstat på detta hus blev vinnare av en glassmaskin. Grattis!
Stoby fördubblar röstavgifterna och sammanlagt fick vi in
1000 kr till Barncancerfonden!

 
(121129)
Stoby Måleri
har nu avslutat uppdraget med att förnya ”Heideman” på T4 området i Hässleholm, en av stadens vackraste byggnader.
Den tidigare kasernbyggnaden på Trängområdet i Hässleholm ritades ursprungligen av den kände arkitekten, Erik Josefsson, och uppfördes 1903.
Beställare: HSB Skåne
Fasad: Keim Soldalit ME.
Läs mer
Fönster: målas med Alcro Bestå Fönsterfärg system.
Läs mer
Tak målas med Noxyde.

   

(121031)
Stoby Måleri satsar i Malmö, Lund och Hässleholm
Stoby har kommit överens med nuvarande ägare om ett övertagande av Hetab Golvproduktion AB i Malmö, den 1 november 2012. Stefan Olsson, VD på Stoby Måleri, är mycket optimistisk till HETAB-övertagandet.”Vi har nu en bra grund att utvecklas i  Malmö/Lund-regionen, inom våra entreprenadverksamheter Måleri, Golv & Kakel. Vår ambition är att detta skall uppskattas av nuvarande kunder samt skapa nya affärsmöjligheter”.
HETAB är ett företag som är välkänt för fastighetsägare och byggbolag i Lund och Malmö-regionen. Idag har HETAB 38 anställda fördelat med inriktning på golv- och plattsättning, med en omsättning på 45-50 milj.
I Hässleholm pågår just nu planering för utbyggnad av butik, lager och kontor. Vi räknar med att det ska vara klart 2014.
På sikt kommer det så klart innebära fler arbetstillfällen.

Frågor kring detta besvaras av Stefan Olsson, VD, telefon 0709-928515, stefan@stoby.se
Läs pressrelease

(121008)
Stoby Måleri
har fått måleriuppdraget vid om-och tillbyggnad av befintliga lokaler vid rättspsyk på SSS-området i Växjö.

Beställare: Dynacon
Läs mer

 

 
(120909)
Stoby Måleri
har levererat ytskiktsmaterial såsom färg, golv, badrum, tapeter,
inredning mm till Årets Hus.
Läs mer
Reportage i Hus&Hem
Hus&Hem på webben(120830)
Nytt tätskiktssystem
godkänt för kakling av badrum.

> Monteringsanvisning våtrum Schönox
> Arbetsbeskrivning för montering av keramik

(120715)
Stoby Måleri
har fått målningsuppdraget vid renovering av
Kv. Kristian IV i Kristianstad. I uppdraget ingår invändigt målningsarbete samt renovering av fönstren och montering
av isolerglas
Ordersumma: ca 5 milj
Beställare: NCC

Läs mer:
Kristianstads kommun
Kristianstadsbladet


(120621)
Stoby Måleri

levererar nytt golv till Tennishallen i Hlm, Bergendahlshallen
Beställare: Hlm Tennisklubb
Yta: 2736 m² (4 banor)
UE: UniSport

Uppdrag
:
Demontering av befintlig filtmatta. Slipning spackling. Målning av väggar.
Montage av nytt golv LATEX-ITE Soft court uppbyggnad Golv:
1 lager Acrylic resurfer mot befintlig asfalt 6mm gummimatta Sportec 1lager Poresealer 1lager Latex-Ite Acrylic resurfer 3lager Latex-Ite Superfortifieder Acrylic Colour
Läs mer om Hässleholms Tennisklubb

 (120621)
Stoby Måleri
monterar ca 900 m² nytt sportgolv i Sösdala Sporthall.
I samma projekt ingår även montage av samma golv i Tormestorp skolas gymnastikhall.
Byggstart: V24
Byggslut: V35
Beställare: Hässleholms Kommun
UE: UniSport
Uppdrag:
Demontering av befintligt sportgolv. Delvis renovering av ytskikt på väggar. Målning av väggar. Flytspackling av golv. Montage av nytt Sportgolv (Unisport Elastik MDF35+Taraflex Sport M Plus 7mm)
Läs mer

(120524)
Stoby Måleri Växjö
har fått uppdraget att måla  2 st rehabiliteringsbassänger, Sigfridsområdet, Växjö
Beställare: Skanska Sverige AB
Förvaltare: Landstinget Kronoberg
Läs mer(120522)
Stoby Måleri
har fått måleri uppdraget att förnya ”Heideman” på T4 området i Hässleholm, en av stadens vackraste byggnader. Den tidigare kasernbyggnaden på Trängområdet i Hässleholm ritades ursprungligen av den kände arkitekten, Erik Josefsson, och uppfördes 1903. Fastigheten iordningsställdes till bostadsändamål 1992 med 40 lägenheter. Start juni 2012
Beställare: HSB Skåne
Fasad: Keim Soldalit ME.
Läs mer
Fönster: målas med Alcro Bestå Fönsterfärg system.
Läs mer
Tak målas med Noxyde.

(120504)
Stoby Måleri
har fått måleriuppdraget av följande butiker i samband med etablering av köpcentrat Emporia, Hyllie Malmö.
Beställare: Otto Magnusson Bygg AB
Systembolaget, Joy, Dressman, Panduro Hobby, Kappahl, Cubos, Gina Tricot, Indiska, Carlings, Solo och BikBok
Läs mer

(120504)
Stoby Måleri
har fått måleriuppdraget vid nybyggnation av Gyllins Trädgårdar i Malmö, kv. Pippi
Beställare: PEAB PGS
Nybyggnad av tre hus med totalt 62 hyreslägenheter i Gyllins Trädgård, Malmö. Husen byggs med Peabs eget byggsystem PGS och beräknas stå klara 2012/2013.
Läs mer(120307)
Stoby Måleri
har fått måleriuppdraget vid nybyggnation av Källby Äng i Lund
Beställare: NiMAB
Läs mer(120307)
Stoby Måleri
har fått måleriuppdraget vid nybyggnation av kv. Landsdomaren i Lund
Beställare: Wihlborgs
Läs mer(120307)
Stoby Måleri
har fått måleriuppdraget på Studentcentrum Lund. Ombyggnad av matteannexet.
Beställare: Akademiska hus/ Peab
Läs mer

(120301)
Stoby Måleri
har fått uppdraget att måla Parkeringsgarage med Temafloor. PU "Parking Deck System" ca 12000m². I projektet ingår även målning av samtliga parkeringsrutor etc Start mars 2012.
Beställare: Otto Magnusson bygg/ P-Malmö
Läs mer

(120210)
Stoby Måleri i Växjö
har fått måleriuppdraget till Fortnox Innebandyarena
Beställare: NCC
Färgleveranstör: Alcro
Läs mer
   
(120210)
Stoby Måleri har fått uppdraget
att leverera och utföra Bad- Golv & Måleriarbeten på kv. Flaket i Åhus.
Läs mer
   
(120206)
Stoby har fått måleriuppdraget i Sveriges första miljösmarta plushus som byggs i växjö.
Beställare: MG Bygg
Läs mer
   
(120203)
Stoby levererar Ballingslöv Kök & Cylinda/Miele
vitvaror till kv. Macken Hässleholm. Ordervärde: ca 4 miljoner.
Projekt: Hässleholms första höghus. Det 15 våningar höga fastigheten, som kallas Hässleholmsporten, blir landets första kombination av trygghetsboende och ägarlägenheter. På de tretton första våningarna blir det 72 hyreslägenheter, och på de två översta våningsplanen sex bostadsrätter.
Beställare: Peab/ Kunskapsporten
Läs mer
   
(120123)
Stoby Måleri har fått måleriuppdraget vid renovering av Landsdomaren 6 i Lund.
Läs mer
   
(111228)
Stoby måleri behandlar P-huset Bagers Plats golven med Temafloor.
Det nya P-huset Bagers plats beräknas stå klart i februari 2012. Drygt 400 p-platser i två plan med infart från Nordenskiöldsgatan erbjuds för uthyrning och besöksparkering.
Läs mer
   
(111213)
Ballingslöv bäst i test
Fråga oss för kostnadsfri offert och hembesök!
Läs mer
   
(111213)
Nu förtydligar

vi erbjudandet av tjänster inom affärsområde Entreprenad.
Kontaktpersoner:
Mats Holmkvist, 0709-58 55 90, mats.holmkvist@stoby.se 
   
(111114)
Premiärleverans av vår först sålda Stiga Titan maskin.
Kund: Fasab  (www.fasab.se)
Vi är idag Stiga PRO-auktoriserade och vänder oss även till yrkesanvändare, både för försäljning och service. Stigas PRO-serie har konstruerats för att tåla tuffa tag åtta timmar om dagen. Vi säljer maskiner med maximal effektivitet för att ge en så bra arbetsmiljö som möjligt. Vi har även handhållet, småklippare, spakmaskiner, reservdelar och tillbehör!
Kontakta oss för kostnadsfri offert.
   
(111114)
Stoby Måleri har fått måleriuppdrag
vid ombyggnad och nyetablering av Brännborn Center- Ängelholm. Klart Våren 2012.
Beställare: Brännborn Center AB
Läs mer
   
(111110)
Stoby Måleri utför målning samt kakel-, klinker- och badrumsarbete
Mimers Gård, kv Ran 1, Helsingborg. Nybyggnad 70 lgh + garage under mark. Start hösten 2011, klart sommaren 2012
Beställare: PEAB.
Läs mer
Se fler bilder
   
(111026)
Stoby Måleri målar Citygaraget i Malmö
Stoby Måleri skapar en inbjudande parkeringshusmiljö. I målningsuppdraget ingår beläggning av 9000 m² golv med Temafloor PU "Parking Deck System", målning av tak, väggar dörrar, räcken, påkörningsskydd etc.
Beställare: www.balder.se
Se fler bilder
   
(111018)
Stoby Måleri har fått måleriuppdraget
till hus C1 i Bara Centrum. Beställare PEAB. Stoby Måleri är en av entreprenörerna till Bara Centrum
Se film: www.peab.se
   
(110930)
Stoby Måleri har tecknat årsavtal
med Wihlborgs fastigheter i Helsingborg. Avtalet omfattar servicearbete inom ett fastighetsbestånd på ca 500.000 m² fördelat på 78 fastigheter i Helsingborgsregionen vilket ägs och förvaltas av Wihlborgs Fastigheter AB.
www.wihlborgs.se
   
(110927)
Stoby Måleri
har på uppdrag av E.N Byggarna i Osby att leverera material samt utföra hantverkstjänster vid nybyggnation av kv Magasinet T4 området i Hässleholm, 34lgh. Start V.43 2011.
Läs mer
   
(110919)
Stoby Måleri
är målerientreprenör för målnings arbete på Växjö kommunhus.
Beställare: Dynacon
   
(110905)
Hammarpark- Kristianstad

Stoby Måleri har nu levererat och installerat en Totallösning av "etapp 1" Måleri, Kök & bad. Nu pågår försäljning av Etapp 2 med ytterligare 20 lägenheter. Inflyttning 2012.
Se även under  Påbörjade projekt
   
(110901)
Stoby Måleri övertar OA Måleri i Hässleholm.
I veckan har Stoby Måleri kommit överens med Hässleholmsföretaget OA Måleri AB om ett övertagande. Stefan Olsson, VD, Stoby Måleri är mycket optimistisk till förvärvet: "Vi stärker vår hemmamarknad i Hässleholmsregionen. Vi har tidigare god kontakt med ett flertal kunder och beställare. Idag saknas det yrkesfolk inom måleriet och med övertagandet stärker vi vår organisation i nordöstra Skåne”.  12-13 målare samt 2 arbetsledare anställs på Stoby i och med övertagandet 2011-09-16.
Frågor kring detta besvaras av  Stefan Olsson, VD, Stoby Måleri 0709-92 85 15, stefan@stoby.se
Läs pressrelease
   
(110618)
Stoby Måleri har fått uppdraget att måla nybyggnation till Nevstens fastigheter i Malmö.
Läs mer
   


Stoby Måleri AB  •  Gäddastorp, Okvägen 6, 281 51 Hässleholm  •  Telefon: 0451-38 85 00    Fax: 0451-38 85 01 
  E-mail: info@stoby.se 
© 2008 Stoby måleri